Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΑΓΚΡΗΣ, Οδοντίατρος , Τηλ: 2106542017  Κιν: 6944555581
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Αριστείδης Τσαγκρής αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Ένα χρόνο μετά έγινε δεκτός ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο γνωστικό αντικείμενο της Ενδοδοντίας στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας και το 1995 ξεκίνησε τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Υπηρέτησε για 17 συνεχή έτη (1993-2009) ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στο γνωστικό αντικείμενο της Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, έχοντας ενεργό ρόλο στη θεωρητική, αλλά και πρακτική εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών του 3ου, 4ου και 5ου έτους.
Στο ενεργητικό του έχει δεκάδες δημοσιεύσεις άρθρων, τόσο ερευνητικού όσο και κλινικού περιεχομένου, σε έγκριτα εθνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ παράλληλα έχει να παρουσιάσει πάνω από 80 ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο Αριστείδης Τσαγκρής είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας, της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, της Εταιρείας Σύγχρονης Οδοντιατρικής, της Γερμανικής Εταιρείας Εμφυτευματολογίας (DGOI), της Διεθνούς Εταιρείας Εμφυτευματολογίας (ICOI) και ιδρυτικό μέλος στην Εταιρεία Οδοντιατρικής Εμφυτευματολογίας. Από το 1998 εκλέγεται ανελλιπώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ελληνικής Οδοντιατρικής στην οποία έχει υπηρετήσει στη θέση του ταμία, του γενικού γραμματέα και του αντιπροέδρου.
Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό από το 1993.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα, Θηκες, Ουλιτιδα, Λευκανση, Απονευρωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: