Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε ιδιόκτητο χώρο και χρόνια τώρα οι πελάτες μας εμπιστεύονται την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Με υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτηση προσπαθούμε πάντα να αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, να έχουμε τους υψηλότερους ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας. Με ανταγωνιστικές τιμές και διευκολύνσεις πληρωμής ακόμα και με πιστωτική κάρτα είμαστε πάντα ευέλικτοι και έτοιμοι να διευκολύνουμε τους καταναλωτές όσο το δυνατόν περισσότερο. Η εξειδίκευση και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, είναι ο πρωτεύων στόχος μας με ευθύνη στο περιβάλλον και την κοινωνία.
Το όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη στο χώρο των ανταλλακτικών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αμορτισέρ, εξατμίσεις, εξωτερικός εξοπλισμός , ηλεκτρικά, κινητήρας, συμπλέκτης, σύστημα διεύθυνσης, τροχός, ρουλεμάν, πλήμνη, φρένα, ψύξη κινητήρα, ειδικά εργαλεία αυτοκινήτου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υγρα Φρενων, Συμπλεκτης, Ιμαντες, E Shop Ανταλλακτικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Καβάλα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: