Κατηγορίες
Δάπεδα Ειδικών Απαιτήσεων, Δάπεδα Πλαστικά, Παρκέτα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μάς ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στην παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως:

  • Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό.
  • Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate.
  • Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή.
  • Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.ά.
  • Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια.
  • Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ξυλινα Δαπεδα Ξυλινο Δαπεδο, Ξυλινα Πατωματα, Παρκε, Τριψιμο, Γυαλισμα, Επισκευη, Συντηρηση, Πατωμα Πατωματος Πατωματων, Deck, Πατωματζης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Αττική, καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα για μεγαλύτερες εργασίες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: