Κατηγορίες
Ψυγεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Autorad - Αφοι Κιρκινέζη ΟΕ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1989 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, αρχικά ως ατομική επιχείρηση του Ξενοφώντα Κιρκινέζη και από 1995 με τη σύμπραξη των δύο αδελφών του, Εμμανουήλ και Ηρακλή, λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή. Σκοπός της ήταν και παραμένει, η εισαγωγή και εμπορία ψυγείων αυτοκινήτων καθώς και η επισκευή αυτών.
Το 2005 μεταφέρθηκε η έδρα της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 τ.μ. Παράλληλα δημιουργήθηκε κατάστημα για την εξυπηρέτηση των πελατών στο Βελιγράδι της Σερβίας. Το 2008 η εταιρεία αποφάσισε να ιδρύσει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας 700 τ.μ. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων, προσφέροντας άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της σε όλη την Ελληνική επικράτεια και στα Βαλκάνια.
Γι' αυτό τον λόγο:
Υπάρχει ένα έμπειρο και καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει όλη την ελληνική αγορά.
Διαθέτει έναν ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και δικύκλων για καθημερινά τακτικά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη και αυθημερόν παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Διανέμει στους πελάτες της κατάλογο προϊόντων και εφαρμογών.

Κατάστημα 2ο: Ιωνίας, Καλοχώρι - Θεσσαλονίκη τηλ.: 2310753999 
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε:
Ψυγεία νερού, ψυγεία A/C, Intercooler, ψυγεία λαδιού, ψυγεία καλοριφέρ, εβαπορέτες, βεντιλατέρ, σπαλ, κυψέλες, τάπες ψυγείων, υγρά καθαρισμού ψυγείων, παραφλού, universal φίλτρα A/C, φτερωτές, υδραργυρικά, θερμοστάτες, δοχεία εκτόνωσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυγεια Αυτοκινητων, Κυψελες, Ψυγεια A/c, Βεντιλατερ, Σπαλ, Υγρα Καθαρισμου Ψυγειου, Εβαπορετες Καλοριφερ, Ψυγεια Λαδιου, Ιντερκουλερ, Ταπες Ψυγειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: