ΠΗΓΑΔΑΣ ΝΙΚ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Την εποχή που η τιμή του χρυσού είναι υψηλότερη από ποτέ, σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με τα παλιά σας χρυσαφικά, ώστε να κερδίσετε άμεσα μετρητά!. Η KARATIGOLD προβαίνει, με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία, στην αγορά χρυσού, ο οποίος, ανάλογα με το κράμα που τον σχηματίζει, μπορεί να έχει διάφορα χρώματα, όπως: κίτρινος, λευκός, κόκκινος χρυσός! Εμείς μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τα προαναφερθέντα είδη χρυσού, με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα! Η αξία - τιμή του χρυσού, είτε είναι κίτρινος, είτε λευκός, είτε κόκκινος, είναι ίδια και διαφοροποιείται ανάλογα με τα καράτια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην αγορά χρυσού και σας υποδέχεται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, για να σας εξυπηρετήσει. Στα άνετα γραφεία μας σας δίνουμε τη δυνατότητα, μετά από συζήτηση μαζί μας, να βρείτε λύση στα περιστασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με άμεσο τρόπο και απλές διαδικασίες. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για ό,τι σας απασχολεί. Αγοράζουμε χρυσό όλων των ειδών και πληρώνουμε μετρητά.Ανταλλάξτε οποιοδήποτε χρυσό, και όχι μόνο, αντικείμενο με χρήματα άμεσα, αξιόπιστα και υπεύθυνα. Σε εμάς μπορείτε να φέρετε όλα τα κοσμήματα που δεν φοράτε, καινούρια, παλαιά ή κατεστραμμένα και ό,τι άλλο περιέχει χρυσό.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΑΡΑΤΙ GOLD (Παπαδόπουλος Ανέστης Χ.) που ανήκει στην κατηγορία Αγορά Χρυσού - Ενεχυροδανειστήρια και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: