Φυτώρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2002 με αντικείμενο την αρχιτεκτονική τοπίου, την κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στη συντήρηση έργων πρασίνου τόσο για ιδιωτικές κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους, διαθέτοντας πλήρη υλικοτεχνική υποδομή καθώς και ειδικευμένα συνεργεία για να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή πρασίνου σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Στελεχώνεται από έμπειρους γεωπόνους καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες όπως μηχανολόγους και χωματουργούς για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Στις δραστηριότητές της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνεται και η παραγωγή καλλωπιστικών φυτών σε ιδιόκτητα κτήματα εκτάσεως 50 στρεμμάτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επιθεώρηση χώρου. Σχεδίαση και κάτοψη χώρου. Σχεδιασμός συστήματος άρδευσης. Συντήρηση κήπων. Στα φυτώριά μας θα βρείτε πλήθος καλλωπιστικών φυτών - δένδρων. Επίσης στην έκθεσή μας θα βρείτε υλικά διακόσμησης κήπου όπως βότσαλα, πέργκολες, γλάστρες πήλινες και πλαστικές, αυτοποτιζόμενες γλάστρες καθώς επίσης σπόρους - βολβούς κ.ά. Επιπλέον θα βρείτε φυτά ακτινιδιάς από μερίστωμα. Φυτά με πλούσιο ριζικό σύστημα 1-2 ετών γυμνόριζα. Η πολύχρονη εμπειρία μας και τεχνογνωσία στην καλλιέργεια της ακτινιδιάς σάς εξασφαλίζει σίγουρη και μέγιστη απόδοση.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΦΟΙ ΜΑΝΩΣΗ Ι ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ Ι ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Ανθοκομικά - Δενδροκομικά και εδρεύει στην περιοχή Κατερίνη
 
 
Μοιράσου το: