Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Πούλησε το αυτοκίνητο σου και βρες ανταλλακτικά αυτοκινήτων! To mantres.gr αποτελεί μια σύγχρονη λύση για να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας και να βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, θέλουμε να διευκολύνουμε την αγορά και πώληση αυτοκινήτων και ανταλλακτικών και να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για τους υγιείς αγοραστές και πωλητές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δημοπρασίες αυτοκινήτων. Μέσα από την πλατφόρμα δημοπρασιών πούλησε το αυτοκίνητο σου, εύκολα και γρήγορα, στην πραγματική του αξία. Εκατοντάδες έμποροι αυτοκινήτων, έμποροι ανταλλακτικών και κέντρα απόσυρσης συμμετέχουν στις δημοπρασίες μας, όπου διαπραγματεύονται τρακαρισμένα, μεταχειρισμένα και προς απόσυρση αυτοκίνητα. Παραγγελίες ανταλλακτικών. Μέσα από την πλατφόρμα παραγγελιών ανταλλακτικών μπορείς να βρεις, εύκολα και γρήγορα, ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο σου. Εκατοντάδες έμποροι ανταλλακτικών, μάντρες αυτοκινήτων και κέντρα απόσυρσης αυτοκινήτων δίνουν τιμές για μεταχειρισμένα, καινούργια και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων παντός τύπου.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΜΑΝΤΡΕΣ ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Δημοπρασίες και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: