Ειδική Καταχώριση

Καυστήρες Πέλλετ
Καυστήρες Πετρελαίου
Λέβητες Ξύλου
Λέβητες Πέλλετ
Λέβητες Πετρελαίου
Περιγραφή Επιχείρησης
Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων δικτύων θέρμανσης νερού & ατμού επί 25 έτη. Εκτελούμε εγκαταστάσεις πετρελαίου από το 1992, ξύλου από το 1995, υγραερίου από το 1996, φυσικού αερίου από το 1999, παράλληλα πυρήνα & αργότερα Pellet. Συνεργασία με την Πετρογκάζ, βιομηχανικές & οικιακές εγκαταστάσεις για υγραέριο ως αντιπρόσωποι της από το 2002. Αντιπροσώπευση οίκων για τον νομό Κορινθίας: Riello Bentone Baxi Thermostahl Cosmosolar. Εγκαταστάσεις με αντλίες θερμότητας & ηλιακή υποβοήθηση από το 2006. Υπηρεσίες πιστοποίησης σε ολη την Ελλάδα από το 2012, υδραυλικές δοκιμές σε υψηλή πίεση ατμολεβήτων, επιθεωρητής σε φορέα πιστοποίησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μελέτη, πώληση, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, επισκευή, συντήρηση σε αερολέβητες, λέβητες, καυστήρες, θερμοδοχεία αδρανείας, εναλλάκτες. Εγκαταστάσεις δικτύων και δεξαμενές υγραερίου Πετρογκάζ σε Πελοπόννησο και στερεά Ελλάδα. Δίκτυο και δεξαμενή βιομηχανικών, βιοτεχνικών, οικιακών χώρων, θερμοκήπια, αρτοποιεία, εστιατόρια, χώρους εστίασης. Εξειδικευμένο προσωπικό, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, διακριβωμένα όργανα για μετρήσεις και ανάλυση καύσης με ηλεκτρονικό αναλυτή καυσαερίων για όλα τα καύσιμα (υψηλός βαθμός απόδοσης) Υδραυλική δοκιμή πίεσης με άζωτο ή νερό έως 400 Bar σε ατμολέβητες, δοχεία πίεσης, δεξαμενές LPG.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή APS ΤΕΧΝΙΚΗ (Ψαρρέας Αθανάσιος Π.) που ανήκει στην κατηγορία Καυστήρες - Κυκλοφορητές και εδρεύει στην περιοχή Κόρινθος
 
 
Μοιράσου το: