Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1940 η επιχείρησή μας είναι δίπλα στον πελάτη κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του με αξιόπιστα προϊόντα και εξειδικευμένους συνεργάτες.Οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου της ημέρας μας χρειαστείτε, είμαστε διατεθειμένοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με τον καλύτερο τρόπο. Ο τεχνικός που θα σας επισκεφθεί θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε σχετικά με την υπηρεσία που θα σας προσφέρει και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει. Τα προϊόντα που εισάγουμε στην επιχείρηση είναι τα καλύτερα ποιοτικά που κυκλοφορούν στην αγορά με μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια χρόνου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανοίγματα παντός τύπου. Τοποθέτηση κλειδαριών νέου τύπου υπερασφαλείας. Επισκευές και service θωρακισμένων θυρών, επισκευές κάθε τύπου ρολών σπιτιών. Αντικατάσταση από ξύλινο σε πλαστικό ή αλουμίνιο Ηλεκτροκίνητα ρολά σπιτιών. Τοποθέτηση μοτέρ σε ρολά παλαιού τύπου Αλλάζουμε ροδάκια, κλειδαριές σε συρόμενα αλουμινίου. Τοποθετούμε ασφάλειες σε συρόμενα. Τροχίζουμε ψαλίδια. Ρυθμίζουμε κοντρόλ γκαραζόπορτας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΝΙΚΟΣ (Φουλίδου Αθηνά Ν.) που ανήκει στην κατηγορία Κλειδιά & Κλειδαριές και εδρεύει στην περιοχή Καλλιθέα