Ειδική Καταχώριση

Περιγραφή Επιχείρησης
Όπως λέει και ένα παλιό ρητό μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Ξεκινώντας, λοιπόν, αυτό το μαγικό ταξίδι αντιλήφθηκα πόσο αληθινό και αντιπροσωπευτικό μπορεί να είναι καθώς ανατρέχοντας σε φωτογραφίες μπορούμε να ξαναζήσουμε ή να μεταδώσουμε μια ολόκληρη ιστορία με μοναδικές στιγμές. Κάθε νέα ιστορία είναι και μια νέα πρόκληση, μια πηγή έμπνευσης για την δημιουργία διαφορετικών εικόνων. Θα ένιωθα ιδιαίτερη τιμή να συμβάλλω στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, αφήνοντας τα μάτια μου να δουν και την φαντασία μου να δημιουργήσει την δικιά σας ιστορία αποθανατίζοντας την χαρά και τα συναισθήματα σας για να τα μετατρέψω σε μια όμορφη ανάμνηση αναλλοίωτη στο χρόνο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Φωτογράφος γάμου, βάπτισης, κοινωνικών εκδηλώσεων. Διαφημιστική φωτογραφία. Δημιουργία video για social media. Φωτογράφιση εγκυμοσύνης Φωτογράφιση προϊόντων. Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων. Καλλιτεχνική φωτογράφιση.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή CLICK ART (Πολυζωάκης Στυλιανός) που ανήκει στην κατηγορία Φωτογραφεία & Φωτογράφοι και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο