Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο χώρος μας είναι πολύ όμορφος και σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον για παιδιά ηλικίας 1 έως 10 χρόνων. Ο παιδότοπος Έλα να Παίξουμε, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2005 και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δεν δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον. Δημιουργήσαμε τον παιδότοπο για να προσφέρουμε πολλές επιλογές διασκέδασης, εκτόνωσης και χαράς για τους μικρούς μας φίλους μέχρι 10 ετών. Ο παιδότοπος Έλα να Παίξουμε , καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και προδιαγραφές ασφάλειας και οργάνωσης με πιστοποίηση ΕΛΟΤ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στον παιδότοπο "Έλα να Παίξουμε" προσφέρουμε: Ποικίλες επιλογές για παιχνίδια και δραστηριότητες σε κλιματιζόμενο περιβάλλον. Πλήρη οργάνωση για τα παιδικά πάρτι, που περιλαμβάνει προσκλήσεις, διακόσμηση και κατόπιν συμφωνίας νοστιμότατες λιχουδιές από επιλεγμένους προμηθευτές. Καφετέρια με τηλεόραση και περιοδικά για τους συνοδούς των παιδιών. Ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους για παιδάκια μέχρι 2 ετών. Στον παιδότοπο μας μπορούν να πραγματοποιηθούν επισκέψεις βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις όπως βαφτίσεις, γενέθλια, ονομαστικές εορτές κ.λπ., καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις και λεπτομέρειες που χρειάζονται.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ (Κορκοβίλη Ελένη) που ανήκει στην κατηγορία Παιδότοποι και εδρεύει στην περιοχή Αιγάλεω
 
 
Μοιράσου το: