ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ
Ειδική Καταχώριση
Αξονική Τομογραφία
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Βιοδιάγνωση ΑΕ είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο που λειτουργεί από το 1986. Ανήκει στον όμιλο Diophar, στον ίδιο με την ιδιωτική Κλινική Κυανούς Σταυρός, με την οποία βρίσκεται σε συνεργασία. Το επιλεγμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και ο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός συμβάλλουν στην ταχύτητα και αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, η δε φιλική συμπεριφορά του προσωπικού συμβάλλει στην ευχάριστη διάθεση των επισκεπτών. Το κέντρο διατηρεί στενή συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και είναι στη διάθεσή σας για απαντήσεις σε τυχόν απορίες. Πρόσφατα, ανέπτυξε σύγχρονο τμήμα μοριακής βιολογίας - γενετικής και βιοτεχνολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τμήματα: βιοπαθολογίας: μικροβιολογικό, βιοχημικό, αιματολογικό, ορμονολογικό, ανοσολογικό, νεοπλασματικοί δείκτες. Μοριακής βιολογίας: φαρμακογενωμική, γενετική, βιοτεχνολογία. Υπερήχων: άνω - κάτω κοιλίας, θυρεοειδούς, μαστού, λοιπών οργάνων. Τρίπλεξ αγγείων: καρωτίδων, κοιλιακής αορτής, πυλαίας, αρτηριών - φλεβών κάτω άκρων, οσχέου. Γυναικολογικό, μαιευτικό: υπογονιμότητα, εμμηνόπαυση, προγεννητικός έλεγχος, Pap - Net. Αξονική τομογραφία, μαγνητική, πυρηνική ιατρική και λιθοτριψία διενεργούνται μέσω του Κυανού Σταυρού.

Άλλα Τηλέφωνα
2106877111
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Διαγνωστικά Κέντρα και εδρεύει στην περιοχή Χαλάνδρι
 
 
 
 
Μοιράσου το: