Ειδική Καταχώριση

Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με αγνά προϊόντα από την αργολιδική γη. Το κατάστημα μπορεί να φιλοξενήσει από μια μικρή παρέα δίπλα στο τζάκι μέχρι κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Γάμους, βαπτίσεις, συνεστιάσες, σχολικές εκδρομές. 350 άτομα μέσα στην αίθουσα και 150 άτομα στον εξωτερικό μας χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σας περιμένουμε στα Παλιά Κιούπια (Πυργιώτικα) για αξέχαστες βραδιές με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και καταπληκτικά εδέσματα!!! Παραδοσιακό φαγητό και εδέσματα για κάθε γούστο με οικογενειακή εξυπηρέτηση και τιμές προσιτές για όλους. Σε μία αίθουσα όμορφα διαμορφωμένη μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα μέχρι 400 άτομα. Ο χώρος μας μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση και γούστο από μια μικρή παρέα δίπλα στο τζάκι ή στο σιντριβάνι μέχρι και για μεγάλες εκδηλώσεις, δεξιώσεις, συνεστιάσεις, γκρουπ και εκδρομές. Η ζωντανή ορχήστρα μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ταξιδεύει σε παλιά και νέα λαϊκά μονοπάτια ξεσηκώνοντας το κέφι και την διάθεση για χορό.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΙΟΥΠΙΑ (Γεωργοπούλου Γεωργία Σ.) που ανήκει στην κατηγορία Εστιατόρια και εδρεύει στην περιοχή Ναύπλιο
 
 
Μοιράσου το: