Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Μετά από 20ετή και πλέον επιτυχημένη πορεία στο χώρο της χονδρικής πώλησης με εξειδίκευση στον τομέα του Εσωρούχου, της Πυτζάμας και του Homewear για τον Άνδρα τη Γυναίκα και το Παιδί δημιουργήσαμε ένα καινούργιο κανάλι επικοινωνίας αγοράς και προώθησης των προϊόντων μας που απευθύνετε σε καταστήματα ή σε e-shop αποκλειστικά μέσω διαδικτύου με σκοπό πάντα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Με νέες Αφίξεις κάθε εβδομάδα και ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε αυθεντικά προϊόντα Disney παιδικά και BeBe.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία Filinda Underwear δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση σε εσώρουχα, πιτζάμες, κάλτσες. Στην αποθήκη μας θα βρείτε όλα τα παραπάνω είδη ελληνικής παραγωγής καθώς και ποιοτικά, βαμβακερά τούρκικα προϊόντα για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας εξυπηρετήσουμε.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή FILINDA UNDERWEAR (Σιδηροπούλου Κλειώ Α.) που ανήκει στην κατηγορία Πυζάμες - Εσώρουχα και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: