Περιγραφή Επιχείρησης
H Novamed ιδρύθηκε το 2002 και από τότε αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς ως ένα ιατρικό κέντρο κοσμητικής ιατρικής. Γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία χάρη στο υψηλό επίπεδο επιστημονικότητας και τη χρήση τεχνολογίας αιχμής. Τα δύο αυτά στοιχεία τη διέκριναν από τον ανταγωνισμό και την καθιέρωσαν ως την ποιοτικότερη λύση στην αγορά. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκε γεωγραφικά με την ίδρυση της Novamed Ξάνθης. Η Novamed είναι πρωτοπόρος στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Laser, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι) στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας στην Ελλάδα. Η επιστημονική ομάδα της Novamed ασχολείται ιδιαίτερα με την αισθητική δερματολογία και την Δερματοχειρουργική.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ριζική Αποτρίχωση: Μόνιμη και αποτελεσματική Αποτρίχωση με το ιατρικό LASER Alexandrite 755nm Δερμοαπόξεση : Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση) Laser - Ανανέωση Προσώπου: Εξαφανίζει τις ρυτίδες ,τις ουλές και τις δυσχρωμίες του δέρματος, καταπολεμώντας τη γήρανση και τη φωτογήρανση Μέλασμα Αφαίρεση Τατουάζ Εμφυτεύματα – Λιποπρόσθεση: Τοποθέτηση υαλουρονικού οξύ σε διάφορες πυκνότητες για ενδοδερμική ή υποδόρια χρήση ή εμφύτευμα με το λίπος του ίδιου ατόμου Ραδιοσυχνότητες: Χωρίς επεμβατική διαδικασία δημιουργεί σύσφιξη του δέρματος, την μείωση της κυτταρίτιδας, την αντιγήρανση και την περιμετρική μείωση (λιπόλυση).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή NOVAMED DERMOLASER CLINIC - ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ (Σουλτάνος Σπυρίδων Α.) που ανήκει στην κατηγορία Κέντρα Αισθητικής & Αδυνατίσματος και εδρεύει στην περιοχή Καβάλα
 
 
Μοιράσου το: