Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Μεταχειρισμένες Εξωλέμβιες
Περιγραφή Επιχείρησης
O όμιλος εταιριών της Εlco Hellas Marine ΑΕ από το 1990 εισάγει στην Ελλάδα τα ποιοτικά φουσκωτά σκάφη της Nautica Led Italia, εισάγει αλλά και κατασκευάζει τα φουσκωτά σκάφη της Ribeye U.K. στην Ελλάδα σε ένα από τα πιο σύγχρονα ναυπηγεία του χώρου με στόχο πάντα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής για ασφάλεια που έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η Elco Hellas Marine έχοντας πλέον καθιερωθεί ανάμεσα στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς κατασκευαστές από το 2010 κατασκευάζει στην Ελλάδα με την επωνυμία Sarissa Marine Projects δύο νέα μοντέλα το Bora 929 Stepped Hull και το Sarissa 737 Stepped Hull τα οποία σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και ξένη αγορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κατασκευή, επισκευή παντός είδους σκάφους, εξωλέμβιας, έσω - έξω κινητήρων, τρέιλερ. Τοποθετήσεις κινητήρων, ηλεκτρολογικών - ηλεκτρονικών, ταπετσαριών, τεντών. Διεκπεραιώσεις, ασφάλειες σκαφών.

Άλλα Τηλέφωνα
2102520411
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ELCO HELLAS MARINE ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Σκάφη Αναψυχής και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: