Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1988 αλλά προϋπήρχε ως προσωπική επιχείρηση από το 1977 με αντικείμενο εργασιών την προμήθεια καινούριων υλικών εξαρτημάτων αμαξώματος λεωφορείων, συνεργαζόμενη ως επί το πλείστον με εταιρίες του εξωτερικού Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ολλανδία, προσφέροντας πάντα τα γνήσια ανταλλακτικά των κατασκευαστών λεωφορείων. Προμηθεύει αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες, τουριστικά γραφεία, κατασκευαστές. Εξάγει στην Κύπρο και στο Ισραήλ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναφέρουμε παρακάτω μερικά υλικά των οποίων την ποιότητα εγγυόμαστε.Αεροελατήρια του γερμανικού Οίκου SUSPA. Καθίσματα οδηγών του γερμανικού οίκου ISRINGHAUSEN, μεντεσέδες, κλειδαριές, φανάρια, πλαφονιέρες, μπουτόν κουδουνιού, κουδούνια, κλείστρα, αεραγωγούς κλιματισμού, λαβές κλειδαριών, υφάσματα ταπετσαρίας καθισμάτων, ποτενσιόμετρα, χειρολαβές όρθιων επιβατών. Αεροελατήρια, αμορτισέρ για μπαγαζιέρες υπεραστικών και αστικών λεωφορείων, για πορτ μπαγάζ και καπώ ιχ αυτοκινήτων, για κρεβάτια πλοίων και σπιτιού, για παράθυρα, για κλαπέτα καντίνας για τρέιλερ, για καθίσματα επιβατών για ντουλάπια κουζίνας.

Άλλα Τηλέφωνα
2105136348
2105136732
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Αμορτισέρ Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: