Περιγραφή Επιχείρησης
επιχείρηση ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Η πολύχρονη εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα καινούργια μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας μάς καθιστούν έτοιμους να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή βλάβη, διασφαλίζοντας τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη απόφραξης και όχι μόνο. Για κάθε εργασία ζητήστε την προσφορά μας και εμείς θα σας εξασφαλίσουμε ποιοτική εργασία σε ασυναγώνιστες τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία και αν χρειάζεστε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων. Άντληση υδάτων σε υπόγεια και γκαράζ από πλημμύρες. Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων. Υδροβολές, καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών. Κατασκευές αποχετεύσεων παντός τύπου. Εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων. Εκκενώσεις και καθαρισμοί βόθρων. Απολυμάνσεις, απεντομώσεις. Καθαρισμοί δεξαμενών και αντλιοστασίων. Έλεγχος αποχετευτικών αγωγών με κάμερα. Επισκευές αποχετευτικών δικτύων. Συτήρηση αποχετεύσεων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Σταματάκης Ιωάννης Ε. που ανήκει στην κατηγορία Αποφράξεις Αποχετεύσεων και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
Μοιράσου το: