Περιγραφή Επιχείρησης
Παντός τύπου ασφάλειες. Προσωπική και πλήρης εξυπηρέτηση. Διαχείριση ζημιών. Μεσιτικά: αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις ακινήτων, ευρύ χαρτοφυλάκιο με επιλεγμένα ακίνητα, έμπειροι κτηματομεσίτες σάς καθοδηγούν στην επιλογή του καλύτερου ακινήτου για εσάς, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Όραμά μας, είναι μέσα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, να δώσουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να επωφεληθεί και να κερδίσει σε χρόνο και χρήμα, κάνοντας τις καλύτερες επιλογές και να καλύψουμε όλες τις ασφαλιστικές και κτηματομεσιτικές ανάγκες του. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το SmartHouse S H μεσιτικό, ασφαλιστικό γραφείο δημιουργήθηκε από καταξιωμένους επαγγελματίες, ειδικούς στις αγοραπωλησίες - ενοικιάσεις ακινήτων και ασφάλειες παντός τύπου, με στόχο να εδραιωθεί στον χώρο του Real Estate και στον τομέα της ασφάλισης. Από την εύρεση της κατοικίας των ονείρων σας μέχρι την ασφάλιση και την προστασία της, είμαστε δίπλα σας με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε αποτελεσματικά στους πελάτες μας. Η βαθιά γνώση της αγοράς, η συνεχής εξέλιξη και ο πλήρης επαγγελματισμός μας είναι το τρίπτυχο της δικιάς μας επιτυχίας. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Μεσιτικές υπηρεσίες: αναλαμβάνουμε το ακίνητό σας, με σκοπό την άμεση προώθησή του.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SMART HOUSE (Σταυρόπουλος Παναγιώτης Β.) που ανήκει στην κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων και εδρεύει στην περιοχή Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου
 
 
Μοιράσου το: