Κατηγορίες
Ανακύκλωση Αλουμινίου
Ανακύκλωση Αυτοκινήτων
Ανακύκλωση Λαδιού
Ανακύκλωση Μετάλλων
Ανακύκλωση Μπαταριών
Ανακύκλωση Πλαστικού
Ανακύκλωση Χαρτιού
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακύκλωσης εδώ και 30 χρόνια με έδρα τα Ιωάννινα με την πιστοποίηση της ΕΔΟΕ, EN ISO 9001 2000 και EN ISO 1400 2000. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα με τα πλέον εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα. Αναλαμβάνουμε τη συλλογή, επεξεργασία, παραγωγή και εμπορία διαφόρων αντικειμένων από το χώρο σας, χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού, παλιών σιδήρων και μετάλλων, παντός τύπου παλιών μηχανημάτων, χαλκό, μπρούτζο, αλουμίνια, inox, μπαταρίες, SCRAP. Επίσης κάνουμε ανακύκλωση καμμένων λαδιών. Βοηθάμε και υποστηρίζουμε την ανακύκλωση, γνωρίζοντας ότι τα οφέλη δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά, αλλά και οικονομικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με ένα τηλεφώνημα βρισκόμαστε στο χώρο σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα για διάλυση καραβιών, εργοστάσιων, εργοταξίων, και μεγάλων μεταλλικών κατασκευών και βαρέων μηχανημάτων. Εμπορευόμαστε παλιά σιδερά και μέταλλα. Επίσης ανακυκλώνουμε τα παλιά αυτοκίνητα. Αναλαμβάνουμε την απόσυρση, την οριστική διαγραφή και καταστροφή του αυτοκίνητου. Τα έγγραφα που χρειαζόμαστε για την οριστική διαγραφή και ανακύκλωση του αυτοκινήτου σας είναι : Πινακίδες κυκλοφορίας, άδεια κυκλοφορίας, αστυνομική ταυτότητα, εξουσιοδότηση.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Ευθυμίου Γεώργιος) που ανήκει στην κατηγορία Ανακύκλωση και εδρεύει στην περιοχή Ιωάννινα
 
 
 
Μοιράσου το: