Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η El - Translation είναι μια δυναμική εταιρία με διεθνή εμπειρία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και προσφέρει αξιόπιστες κι ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας συνεδρίων. Διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία δύο ορόφων στο κέντρο του Χαλανδρίου καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και Software. Τα στελέχη μας είναι ειδικευμένοι επαγγελματίες μεταφραστές και διερμηνείς, πτυχιούχοι πανεπιστημίου και οι μεταφράσεις μας αναγνωρίζονται επίσημα από το ελληνικό δημόσιο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διερμηνεία ταυτόχρονη: για μεγάλα συνέδρια, ημερίδες και διαλέξεις. Διαδοχική: για συναντήσεις με περιορισμένο αριθμό ατόμων. Ψιθυριστά: όταν δεν είναι δυνατή η χρήση τεχνικών μέσων. Συνοδείας: για περιηγήσεις, ανεπίσημες συναντήσεις, γεύματα κ.τ.λ. Τεχνικός εξοπλισμός διερμηνείας (καμπίνα, μικρόφωνα κ.τ.λ.). τεχνικές, οικονομικές, νομικές, ιατρικές μεταφράσεις, ιστοσελίδες, υποτιτλισμός και μεταγλώττιση. Οι συνεργάτες μας σας συνοδεύουν στην Αθήνα, στο Παρίσι, στο Λονδίνο και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κατόπιν συμφωνίας. Εκπαίδευση μεταφραστών υπό μορφή σεμιναρίων και πρακτικής άσκησης για φοιτητές και πτυχιούχους.

Άλλα Τηλέφωνα
2106855328
2106815227
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή EL TRANSLATIONS - ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΖΗΣΗΣ ΖΗΖΗΣ ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Μεταφράσεις και εδρεύει στην περιοχή Χαλάνδρι
 
 
 
Μοιράσου το: