Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός Καρπέτας Β. Αντώνιος είναι ειδικός Νεφρολόγος στην ΜΧΑ Θεραπευτική και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Νεφρολογίας της Α Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Νεφρολογίας στην Α Παθολογική κλινική του ΑΠΘ. Έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης από το τμήμα ιατρικής του ΔΠΘ το 2009. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στη Νεφρολογική Κλινική του ΑΠΘ με αντικείμενο την αρτηριακή πίεση στην αιμοκάθαρση με βαθμό άριστα με διάκριση και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής το 2018. Παράλληλα, εξειδικεύτηκε στην Αρτηριακή Υπέρταση στο Κέντρο Υπέρτασης της Α Παθολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης νοσημάτων από όλο το φάσμα της κλινικής νεφρολογίας και της αρτηριακής υπέρτασης. Παρακολούθηση ασθενών με νεφρολιθίαση, αρτηριακή υπέρταση, λευκωματουρία, αιματουρία, λοιμώξεων ουροποιητικού, κληρονομικά νεφρικά νοσήματα, χρόνια νεφρική νόσο και προετοιμασία για ένταξη ασθενών σε αιμοκάθαρση. Επίσκεψη κατ'οίκον.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Καρπέτας Αντώνιος Β. που ανήκει στην κατηγορία Νεφρολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Καλαμαριά
 
 
 
 
Μοιράσου το: