Περιγραφή Επιχείρησης
Η σχολή μόδας και ραπτικής Burda λειτουργεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 1991 και δέχεται άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας. Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να μάθουν κοπτική – ραπτική για να απασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά. Η πρωτοπορία μας συνιστάται στο ότι η σχέση μας με τον σπουδαστή χαρακτηρίζεται από φιλικότητα, ζεστασιά, αμεσότητα και δεν σταματά με την ολοκλήρωση των σπουδών του, αλλά συνεχίζεται προσφέροντας υποστήριξή στα πρώτα τους βήματα για επαγγελματική ανέλιξη. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή ενημέρωση σας στο κλάδο της μόδας. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μάθετε τέλεια, γρήγορα, εύκολα να ράβετε τα δικά σας υπέροχα μοντέλα, αλλά κι όλης της οικογένειά σας, στη σχολή μόδας και ραπτικής Burda. Αξιοποιήστε το ταλέντο σας κερδίζοντας χρόνο και χρήματα. Χωρίς καμία γνώση της ραπτικής θα ράψετε φούστα, παντελόνι, πουκάμισο, φόρεμα, σακάκι. Τμήματα αρχάριων και προχωρημένων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή BURDA MODEN (Ρουβάκη Ευαγγελία) που ανήκει στην κατηγορία Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
 
Μοιράσου το: