ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
WiFi
Βραζιλιάνικη Κουζίνα
Ενδεικτική τιμή κατά άτομο: 18€
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Τον Ιούλιο του 1997 από τον Γιάννη Πασχαλίδη δημιουργήθηκε στην Καλλιθέα ένα αυθεντικό εστιατόριο βραζιλιάνικης κουζίνας η πρώτη churrascaria ( σουρασκαρία ), δηλαδή ένα εστιατόριο που βασίζεται στο ψητό κρέας ( churrasco ). Το Maracana Grill, οφείλει το όνομά του από τη λατρεία του ιδιοκτήτη για το ποδόσφαιρο. Το μαρτυρούν κορνίζες με βραζιλιάνικες ποδοσφαιρικές φανέλες, κύπελλα και πίνακες από το Maracana, το μεγαλύτερο γήπεδο του κόσμου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο Maracana Grill θα σερβιριστείτε με το βραζιλιάνικο σύστημα: rodizio δηλαδή απολαμβάνετε όσο φαγητό επιθυμείτε. Συγκεκριμένα, 10 σούβλες με δέκα διαφορετικά είδη κρεάτων ( όλα ψημένα στα κάρβουνα )παρελαύνουν στο πιάτο σας όσες φορές εσείς το ζητήσετε. Η τιμή δεν αλλάζει όσες φορές κι αν επισκεφτείτε το πλούσιο salad bar κι όσα βραζιλιάνικα μαγειρευτά κι αν παραγγείλετε. Κατά τη διάρκεια του γεύματος η τηγανητή μπανάνα σάς προσκαλεί σε μια αλλαγή γεύσης. Στο τέλος του φαγητού μαζί με τον παραδοσιακό βραζιλιάνικο καφέ και ακούγοντας γνήσια βραζιλιάνικη μουσική απολαμβάνετε και παραδοσιακά βραζιλιάνικα γλυκά.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MARACANA GRILL (Πασχαλίδης Ιωάννης Φ.) που ανήκει στην κατηγορία Εστιατόρια και εδρεύει στην περιοχή Καλλιθέα
 
 
 
Μοιράσου το: