Κατηγορίες
Διατροφολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο κέντρο βάρους αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και νιώθεις για το σώμα σου και το φαγητό. Σκοπός των συνεδρίων, ατομικών και ομαδικών, είναι η ανακούφιση των ανθρώπων που νιώθουν ότι το φαγητό είναι μια διαδικασία που τους ταλαιπωρεί και τους τρώει πολλή ενέργεια από την καθημερινότητά τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ατομικές συνεδρίες διαισθητικής διατροφής Η διαισθητική διατροφή είναι μία μέθοδος που σε βοηθάει να αναπτύξεις μία καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα σου. Μια καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα, δεν ζυγίζεται και δεν ακολουθεί τυφλά κάποια δίαιτα. Μια καλή σχέση με το φαγητό, εμπεριέχει εμπιστοσύνη στα σήματα του σώματος και στον εαυτό σου. Εργαστήρια προγράμματος «Γίνε εσύ, τώρα» Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που κάνουν για χρόνια επαναλαμβανόμενα δίαιτες. Είναι μία διαδικασία που διαδοχικά μέσα από τα 6 θεματικά εργαστήρια και την συνύπαρξη με άλλες συμμετέχουσες που βιώνουν κοινά συναισθήματα, θα σε οδηγήσει στην σωματική και συναισθηματική ανακούφιση.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ (Λεουνάκη Εμμανουέλα) που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Μαρούσι
 
 
 
Μοιράσου το: