Περιγραφή Επιχείρησης
Στα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου επιλέγουμε τα αυτοκίνητά μας, ώστε το κάθε ένα, να αποτελεί σωστή επιλογή για την κατηγορία του. Ακόμα και τα παλιότερα σε ηλικία και φθηνά αυτοκίνητα, λόγω της καλής τους κατάστασης και της δικής μας φροντίδας, αποτελούν αξιοπρεπή και αξιόπιστη λύση για τις μετακινήσεις σας. Ελάτε να γνωριστούμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτοκίνητο στα μέτρα σας. Εχουμε αποκτήσει πολλούς φίλους που επανειλημμένα μας δείχνουν την προτίμηση τους. Μας ορίζει η καλή συνεργασία και η φιλία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ελάτε να κάνουμε εκτίμηση του αυτοκινήτου που πουλάτε. Πληρώνουμε απολύτως μετρητοίς. Θα μας βρείτε στο κέντρο της Καλλιθέας, στην Δημητρακοπούλου 87 και Εσπερίδων. Διαθέτουμε δικό μας πάρκινγκ. Τηρούμε ωράριο καταστημάτων. Κάθε ημέρα θα μας βρείτε 9.00 με 15.00 και τα απογεύματα της Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής 17.00 με 21.00. Θα χαρούμε να γνωριστούμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Ευτυχιάδης Χρήστος Σ. που ανήκει στην κατηγορία Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα και εδρεύει στην περιοχή Καλλιθέα
 
 
Μοιράσου το: