Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας ξεκίνησε με έτος ίδρυσης το 1983 με την επωνυμία όμιλος επιχειρήσεων και εν συνεχεία έως και σήμερα με την επωνυμία Δρούλια Μαρία και Σία ΟΕ. Η εταιρία Δρούλια Μαρία και Σία ΟΕ αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταλλικών επίπλων και ειδικότερα στις μεταλλικές βιβλιοθήκες κινητές σταθερές ενώ έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε κάθε είδος μεταλλικού επίπλου που επιθυμείτε. Επιπρόσθετα, είμαστε η πλέον αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών εσωτερικών εξωτερικών χώρων, όπως επίσης και στον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μάς καθιστά πρωτοπόρους στις κατασκευές παντός τύπου μεταλλικών επίπλων, στις μεταφορές και ιδιαίτερα στις φορτοεκφορτώσεις βαρέων αντικειμένων, οποιουδήποτε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μας υποδείξετε. Η πλήρης τήρηση του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος, η ευγένεια και το χαμόγελό μας, εξασφαλίζει όχι μόνο τη δική σας ικανοποίηση, αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών σας. Αναλαμβάνουμε : κατασκευές μεταλλικών επίπλων ( dexion, ημιβαρέως, βαρέως, προβολικά, πατάρια, ντουλάπες, ράφια Super Market, ρολά, αλουμίνια, ρόδες γενικότερα παντός τύπου αποθηκευτικά ράφια και μεταλλικές κατασκευές ). Μεταφορές, φορτοεκφορτώσεις με φορτηγά και γερανοφόρα οχήματα.

Άλλα Τηλέφωνα
2109226800
2155105264
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή DROUDEXION - ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Ράφια και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
 
Μοιράσου το: