Ειδική Καταχώριση

Κατηγορίες
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Φύλαξη Βρεφών
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, της μέριμνας, του σεβασμού. Ανάλογα με την ηλικία τους απασχολούνται με δραστηριότητες που αποβλέπουν μέσα από το παιχνίδι και τις βιωματικές εμπειρίες στην συναισθηματική ωρίμανση, στη καλλιέργεια των φυσικών τους κλίσεων, στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας, στην ανάπτυξη του δημιουργικού τους πνεύματος και των δεξιοτήτων τους. Διαθέτει άνετους, ηλιόλουστους, προσεκτικά σχεδιασμένους, καλαίσθητα διαμορφωμένους χώρους μάθησης, έκφρασης και δημιουργίας, κατάλληλα εξοπλισμένους με επιλεγμένα παιδαγωγικά υλικά, μελετημένα παιχνίδια, εκπαιδευτικές γωνιές, που εκφράζουν την αβίαστη, ελεύθερη έκφραση του παιδιού και την ψυχική του ισορροπία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνει παιδιά ηλικίας από 2 μηνών έως 5 ετών. Δραστηριότητες : βιωματική διδασκαλία ( μέθοδος project ). Ψυχοκινητική και μουσικοκινητική αγωγή. Κουκλοθέατρο. Χειροτεχνικές κατασκευές. Ζωγραφική. Αισθητήριες ασκήσεις. Τετράδιο εργασιών με προαναγνωστικές και προγραφικές ασκήσεις. Δραματοποίηση. Θεατρικό παιχνίδι. Μουσικές αξίες και ρυθμούς. Κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική αγωγή. Παρέχουμε : πρωινό. Καθημερινή ενημέρωση των γονέων. Μηνιαία ιατρική παρακολούθηση από την παιδίατρο του σταθμού. Πλούσιο παιδαγωγικό υλικό. Ασφαλιστική κάλυψη. Συνεργασία με λογοθεραπευτή και δασκάλα μουσικής ( μία φορά την εβδομάδα ).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ (Γούλα Μαρία Π.) που ανήκει στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί και εδρεύει στην περιοχή Λάρισα
 
 
Μοιράσου το: