Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Ahead RM ΑΕ είναι μια εταιρία ταξιδιωτικής τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα, που δραστηριοποιείται στον τομέα των καινοτόμων διαδικτυακών εφαρμογών με έμφαση στην τουριστική βιομηχανία. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στον τομέα του τουρισμού, παρέχοντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις λογισμικού, μέσω συνεχών εξελίξεων και προσπαθειών, υποστηριζόμενες από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα. Η Ahead RM επικεντρώνεται κυρίως στην Τουριστική Βιομηχανία και για τη δημιουργία on line κοινοτήτων, αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες του Διαδικτύου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το βασικό προϊόν της εταιρίας είναι το EntradaTM, ένα κεντρικό σύστημα κρατήσεων που διανέμει, εμπορεύεται και διαχειρίζεται προϊόντα τουρισμού, αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες αγοράς ( αρχές των κοινοτήτων στην αγορά δικτύωσης ) και τα διεθνή πρότυπα ( πρότυπα Open Travel Alliance ), διεκπεραιώνοντας ταχύτατα την κατάσταση πολλοί προς πολλούς ( many to many ), στην οποία οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν τα προϊόντα ταυτόχρονα. Ως πλήρως online εφαρμογή, το EntradaTM επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν και να διανέμουν μέσω του Διαδικτύου όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους που αφορούν ταξίδια.

Άλλα Τηλέφωνα
2109483581 (FAX)
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή AHEAD RELATIONSHIPS MEDIATORS - AHEAD ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ που ανήκει στην κατηγορία Ανάπτυξη - Εμπορία Λογισμικού (Software) και εδρεύει στην περιοχή Καλλιθέα

Περισσότερες Προτάσεις :

 
 
Μοιράσου το: