Περιγραφή Επιχείρησης
Η security electronic είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και προσφέρει τις υπηρεσίες της με μεγάλη επιτυχία πάνω απο τριάντα χρόνια σε όλη την Βόρεια Ελλάδα αλλα ιδιαίτερα στον νομό Πιερίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η security electronic εγκαθιστά συστήματα συναγερμού υψηλής τεχνολογίας ενσύρματα ή ασύρματα σε σπίτια ή καταστήματα τα οποία μπορούν να ειδοποιήσουν τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση παραβίασης ή την εταιρία, η οποία θα αποστείλει τα δικά της περιπολικά για την αντιμετώπιση της παραβίασης. Επίσης εγκαθιστά κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και κάμερες υψηλής ανάλυσης HD για την καταγραφή και παρακολούθηση οποιουδήποτε χώρου. Επίσης δραστηριοποιείται και σε κάθε είδους αυτοματισμό. Ενα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η τεράστια εμπειρία της των τριάντα χρόνων, όπου δεν αφήνει περιθώρια λάθους οι εγκαταστάσεις γίνονται σχεδόν αόρατες. 24ωρο κέντρο φύλαξης.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SECURITY ELECTRONIC - ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας και εδρεύει στην περιοχή Κατερίνη
 
 
 
Μοιράσου το: