ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ειδική Καταχώριση
Επισκευή Laptop
Περιγραφή Επιχείρησης
Η MSD Computer Services ιδρύθηκε το 2010 έχοντας ως κύριο σκοπό την υποστήριξη και την προώθηση συστημάτων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα όπως και σε ιδιώτες. Ωστόσο από τα πρώτα της βήματα πραγματοποίησε μεγάλα έργα σε τράπεζες, υπηρεσίες σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του κλάδου αντίστοιχα για την κάλυψη αυτών τόσο στις πωλήσεις όσο και στην παροχή των υπηρεσιών, αυτό αποδεικνύεται μέσα από την απαράμιλλη ποιότητα της εργασίας, την αφοσίωση και την πίστη για την επιχείρησή σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η MSD Computers παρέχει εμπόριο, επισκευές, αναβαθμίσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και Φορητών υπολογιστών ( laptop ) και servers. Τεχνική υποστήριξη εκτυπωτών όλων των εταιριών. Διάγνωση και επισκευή φορητών υπολογιστών με εξειδικευμένη υπηρεσία αποκατάστασης βλάβης motherboard and VGA (μητρική πλακέτα και κάρτα γραφικών). Μηχανογράφηση εταιριών. Σχεδιασμός και εγκατάσταση δικτύων, δομημένης καλωδίωσης. Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MSD COMPUTER SERVICES (Κοτσιφάκης Ματθαίος Ι.) που ανήκει στην κατηγορία Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή) και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
Μοιράσου το: