Περιγραφή Επιχείρησης
H IERONIMAKIS INOX με πολυετή εμπειρία είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει προηγμένη τεχνολογία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή σε ειδικές κατασκευές του ανοξείδωτου χάλυβα. Η IERONIMAKIS INOX απευθύνεται σε εσάς που αναγνωρίζετε την ποιότητα και την αναζητείτε διαρκώς σε όλες τις κατασκευές σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία IERONIMAKIS INOX αναλαμβάνει επενδύσεις με φύλλα ανοξείδωτου χάλυβα σε οποιαδήποτε επιφάνεια επιθυμεί ο πελάτης. Έχει τη δυνατότητα να επενδύσει οποιονδήποτε τύπο επιφάνειας ακόμα και στρογγυλή κολόνα χωρίς εμφανείς βίδες και εξαρτήματα δίνοντας έτσι στον χώρο μια μοναδική αίσθηση. Η εταιρία μας μπορεί να προμηθεύσει ένα έτοιμο στέγαστρο προς τοποθέτηση από τον πελάτη ή να αναλάβει την τοποθέτηση ενός στεγάστρου σε περιπτώσεις που η τοποθέτηση από τον πελάτη δεν είναι δυνατή. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή κλιμακοστασίων ανοξείδωτου χάλυβα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ανάλογα με την απαίτηση του κάθε πελάτη.

Άλλα Τηλέφωνα
2103476704
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή IERONIMAKIS INOX - ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Ανοξείδωτες Κατασκευές και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: