Περιγραφή Επιχείρησης
Το Travel Mind by Nikaia είναι ένα νέο γραφείο όσον αφορά τα χαρτιά με μεγάλη πορεία όμως όσον αφορά την εμπειρία και τις γνώσεις. Η διάθεση για δημιουργία, οι πολύ καλές σχέσεις με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες καθώς και με τους καλύτερους tour operators ανά τον κόσμο μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές, να παρέχουμε ποιότητα αλλά και πληθώρα επιλογών στο ταξιδιωτικό κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο. Έχουμε όραμα, φαντασία, γνώσεις, εμπειρία αλλά πάνω από όλα φιλική διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο για την καλύτερη εξυπηρέτηση που πιστεύουμε ότι αξίζει στους πελάτες μας. Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας το αποδείξουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κατά την διάρκεια όλου του χρόνου εκτός από την έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων σε μας θα βρείτε οργανωμένες εκδρομές με εβδομαδιαίες αλλά και γιορτινές αναχωρήσεις, κρουαζιέρες για όλο τον κόσμο, πακέτα διακοπών με προσφορές για οικογένειες με παιδιά και ζευγάρια, κρατήσεις ξενοδοχείων καθώς μακρινά και ιδιαίτερα ταξίδια, στα οποία έχουμε τις γνώσεις να δώσουμε την σωστή κατεύθυνση στις επιλογές σας. Επίσης μπορούμε να κλείσουμε για εσάς γαμήλια και εξωτικά ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς με ειδικές παροχές σε νεόνυμφους. Ακόμη αναλαμβάνουμε εκδρομές για συλλόγους και σχολεία.

Άλλα Τηλέφωνα
2104954727
2104963471
2104955378
2104951719 (FAX)
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή TRAVEL MIND BY NIKAIA - ΜΑΓΓΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού και εδρεύει στην περιοχή Νίκαια