Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρία μας YOLANDA HELLAS που στόχο έχει την ταχύτερη μεταφορά εμπορευμάτων, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των Διεθνών Μεταφορών με κύριο άξονα και εξειδίκευση στη γραμμή ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ– ΕΛΛΑΔΑ. Αναχωρήσεις groupage (εισαγωγή) φορτώσεων πραγματοποιούνται από Κωνσταντινούπολη για Πειραιά και Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο εκτός αργιών. Αναχωρήσεις groupage (εξαγωγή) φορτώσεων πραγματοποιούνται από Θεσσαλονίκη και Πειραιά κάθε Παρασκευή με προορισμό Κωνσταντινούπολη και από Κωνσταντινούπολη προς όλες τις πόλεις της Τουρκίας. Ο στόλος της εταιρείας μας είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία μας δύναται να εξυπηρετήσει προσφέροντας σας ολοκληρωμένες λύσεις στην μεταφορά, αποθήκευση, διανομή, εκτελωνισμό και ασφάλεια των εμπορευμάτων σας, από και προς την Τούρκικη Επικρατεία, ολόκληρων (comple)και ομαδικών φορτίων (groupage). Οδικές μεταφορές με ιδιόκτητος στόλο, Ολόκληρες και τμηματικές φορτώσεις, Καθημερινές αναχωρήσεις groupage, από Κωνσταντινούπολη, Περισυλλογή και διανομή εμπορευμάτων, Εσωτερικές μεταφορές, Εξειδικευμένο προσωπικό στελεχώνεται και από τουρκόφωνους. Διαδικασίες εισαγωγών, εξαγωγών, Τελωνειακές διατυπώσεις, Εκτελωνισμοί εμπορευμάτων.

Άλλα Τηλέφωνα
2104010996
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή YOLANDA HELLAS που ανήκει στην κατηγορία Διεθνείς Μεταφορές και εδρεύει στην περιοχή Κερατσίνι
 
 
 
 
Μοιράσου το: