Περιγραφή Επιχείρησης
Οι ΔΟΜΕΣ είναι ένα περιοδικό αφιερωμένο στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, νοούμενο σε όλες του τις κλίμακες, από το μικρό κτίσμα ως τον αστικό χώρο. Παρουσιάζουν όψεις της σύγχρονης διεθνούς αρχιτεκτονικής μέσα από μια λογική αφιερωμάτων. Εξ ολοκλήρου δίγλωσσες, συνιστούν ένα σημείο επαφής της ελληνικής με τη διεθνή αρχιτεκτονική πραγματικότητα. Με έργα που προέρχονται από όλο τον κόσμο και με την ερμηνευτική συμβολή σύντομων θεωρητικών κειμένων, γραμμένων από διακεκριμένους αρχιτέκτονες και άλλους ειδήμονες, επιδιώκουν να συμβάλλουν στην ουσιαστική ενημέρωση του επαγγελματία, του δημόσιου λειτουργού, του φοιτητή, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την αρχιτεκτονική.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το 2010, οι ΔΟΜΕΣ εισήγαγαν ένα ετήσιο πρόγραμμα καταγραφής, ενθάρρυνσης και προβολής του έργου των ελλήνων αρχιτεκτόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει τα Βραβεία Δομές τα οποία απονέμονται στα καλύτερα πραγματοποιημένα έργα και μελέτες της τελευταίας τριετίας, την έκθεση Πανόραμα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνει αξιόλογα έργα και μελέτες της τελευταίας τριετίας και την έκδοση Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής, μια σύνοψη της σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Άλλα Τηλέφωνα
2106001173
2106001303
2106085459
2106085471
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΕΣ (Παπαδόπουλος Πρόδρομος Α.) που ανήκει στην κατηγορία Επιστημονικά Βιβλία & Περιοδικά και εδρεύει στην περιοχή Αγία Παρασκευή
 
 
Μοιράσου το: