ΤΣΑΪΤΑΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Ειδική Καταχώριση

Κατηγορίες
Ηπατολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός Γραμματικός, Γεώργιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και μετά την αποφοίτηση του από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης μετέβη στο εξωτερικό όπου και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή των Πανεπιστήμιων του Έσσεν (Γερμανία) και της Ζυρίχης (Ελβετία). Μετά την αποφοίτηση του το 2007 εργάσθηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Φρανκφούρτης όπου και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με Άριστα το 2011 και την εξειδίκευση του ως Ειδικός Παθολόγος το 2014. Έλαβε τον τίτλο του Επίκουρου Καθηγητή (Habilitation) το 2017 και εργάσθηκε ως επιμελητής (Oberarzt) στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Φρανκφούρτης λαμβάνοντας παράλληλα την ειδικότητα του Ειδικού Γαστρεντερολόγου, Ηπατολόγου το 2018.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενδοσκοπήσεις ανώτερου και κατώτερου πεπτικού (γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, επεμβατική ενδοσκόπηση, αφαίρεση πολύποδα παχέως εντέρου, απολίνωση κιρσών οισοφάγου, διάταση οισοφάγου, αιμόσταση σε αιμορραγία πεπτικού, καυτηριασμός αγγειοδυσπλασιών, βιοψία ήπατος και ηπατικών εστιών). Ενδοσκοπικός υπέρηχος. Ηπατολογική διαγνωστική και θεραπευτική. Γαστρεντερολογική διαγνωστική και θεραπευτική.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Γραμματικός Γεώργιος Ι. που ανήκει στην κατηγορία Γαστρεντερολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
 
Μοιράσου το: