Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στον χώρο των εκκενώσεων βόθρων και αποφράξεων από το 1972. Η εμπειρία μας εγγυάται λύση σε κάθε σας πρόβλημα καλύπτοντας όλο τον νομό Αττικής. Αναλαμβάνουμε δημόσιες υπηρεσίες, δήμους, νοσοκομεία, πλοία, οικίες. Ο εξοπλισμός μας τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η ταχύτητα, η συνέπεια και η εξυπηρέτηση είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ταχεία εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο. Εκκενώσεις βόθρων, αποφράξεις από 4 έως 26 κυβικά. Αθόρυβα και άοσμα μηχανήματα. Καθαρισμός στεγανών βόθρων. Καθαρισμός αντλιοστασίων, ασανσέρ. Καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων. Καθαρισμός πλοίων, μαρμαράδικων, βενζινάδικων κ.τ.λ. Αποφράξεις αποχετεύσεων. Αποφράξεις κεντρικών αγωγών, υπονόμων, μπάνιων, υδρορροών, κουζινών, φρεατίων κ.τ.λ. Πιεστικά μηχανήματα νεροβολής. Ριζοκοπτικά και μηχανήματα εσωτερικών χώρων. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια. Αντλήσεις υδάτων από πηγάδια. Αντλήσεις λασπών από πρατήρια υγρών καυσίμων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΝΔΡΕΑΣ (Σβύρου Ιωάννα Ν.) που ανήκει στην κατηγορία Εκκενώσεις Βόθρων και εδρεύει στην περιοχή Άγιος Στέφανος
 
 
 
 
Μοιράσου το: