Ειδική Καταχώριση
Εταιρίες Πληροφορικής
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ServiceTag είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία τεχνολογίας, με κύρια δραστηριότητα το σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης για τη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Για να το επιτύχει αυτό, η εταιρία παρακολουθεί και συμμετέχει στις εξελίξεις της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, υιοθετώντας και προτείνοντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις, τις οποίες συχνά εφαρμόζει και η ίδια για τη μέγιστη απόδοση της εσωτερικής της οργάνωσης. Είτε ξεκινάτε τώρα, είτε δραστηριοποιείστε ήδη στην αγορά, οι Computer Scientists της ServiceTag, είναι πρόθυμοι να αναλύσουν, να καταγράψουν και να μελετήσουν τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τηλεφωνικά κέντρα voip, μηχανογράφηση, συντήρηση, επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών, mac, laptop. Δομημένη καλωδίωση website, web promotion custom applications, mobile applications, ios, android.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SERVICE TAG (Ζερβάκης Κωνσταντίνος) που ανήκει στην κατηγορία Ανάπτυξη - Εμπορία Λογισμικού (Software) και εδρεύει στην περιοχή Παλλήνη
 
 
Μοιράσου το: