Περιγραφή Επιχείρησης
Η Επένδυση, εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης με πολυετή παρουσία στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, ειδικεύεται στη διαχείριση ασφαλιστικών κίνδυνων, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών, επιχειρήσεων και οργανισμών. Η μακρόχρονη εμπειρία, η επαγγελματική πιστοποίηση, η οικονομική φερεγγυότητα και η πολύ καλή φήμη της εταιρίας μας, αποτελούν σίγουρα τα ουσιώδη κριτήρια αξιολόγησης, για να ανήκετε στην μεγάλη οικογένεια των πελατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ασφάλιση αυτοκίνητων και μότο, ζωής, υγείας, σύνταξης, αποταμίευσης, δανείων και δανειοληπτών, ακίνητης περιουσίας και φωτοβολταϊκών, επαγγελματικής στέγης, αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, σκαφών, ταξιδιών, αγροτικών κίνδυνων, ομαδικές ασφαλίσεις επιχειρήσεων, συλλόγων και ενώσεων, οικονομικών απωλειών, διαχείρισης κρίσεων, πιστώσεων, εγγυήσεων, ειδικών κινδύνων, εσωτερικών και διεθνών μεταφορών, Συμβάσεων, Συναλλαγών.

Άλλα Τηλέφωνα
2104135816
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΕΠΕΝΔΥΣΗ - ΚΑΜΠΑ Σ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Ασφάλειες - Ασφαλιστές και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
Μοιράσου το: