Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Κ Κονιτσιώτης και ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Κονιτσιώτη το 1994 στο Ηράκλειο Κρήτης, και λειτούργησε έτσι μέχρι το 2007 που πήρε τη μορφή Κ Κονιτσιώτης ΕΠΕ. Σήμερα έχει τη μορφή Κ Κονιτσιώτης ΑΕ. Αντικείμενο της εταιρίας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα είναι η εισαγωγή και εμπορία αλκοολούχων ποτών, χυμών και κρασιών. Με πίστη και σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό, βελτιώνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της, πέτυχε μια γρήγορη και δυναμική παρουσία στην αγορά της Κρήτης πρώτα και της υπόλοιπης Ελλάδας στη συνέχεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το 2003 στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου που καλύπτουν έκταση 1500 τ.μ. στεγασμένου χώρου. Από την ίδρυσή της σχεδόν, στον τομέα των χυμών έχει την αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία από την Κύπρο για την Κρήτη των χυμών Fontana και Cyprina. Στον τομέα των κρασιών έχει την αποκλειστική διανομή για τον νομό Ηρακλείου των γνωστών κρασιών Κουρτάκη.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Κ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Πρατήρια - Χονδρική Πώληση Οινολογικών Προϊόντων και εδρεύει στην περιοχή Νέα Αλικαρνασσός
 
 
Μοιράσου το: