Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Ι. Ιατρίδης ιδρύθηκε το 1968, ώς διάδοχη κατάσταση της από το 1955 εταιρίας υπό την κα Χρυσούλα Πετροπούλου. Η εταιρία από ίδρυσής της ασχολείται με τις λαμαρινοκατασκευές. Στα πλαίσια της προσπάθειας για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων ο κος Ιατρίδης έχει κατασκευάσει τον πιο αξιόπιστο αιολικό εξαεριστήρα οροφής, τον οποίο και έχει κατοχυρώσει με πατέντα ευρεσιτεχνίας. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων μας είναι οι κύριοι άξονες της φιλοσοφίας μας. Οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας πιστεύουμε ότι είναι οι ενεργοί σύμμαχοι σε αυτήν την πορεία μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο κος Ιατρίδης με τη συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών των ετών και διαβλέποντας τις ανάγκες της αγοράς, τα τελευταία 15 χρόνια, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην κατασκευή αιολικών καπέλων, στις ανοξείδωτες κατασκευές, σωλήνες μονού και διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα αυτών κ.λπ., καθώς και στις κατασκευές εξαερισμού και υδρορροών από χαλκό.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Ιατρίδης Ιωσήφ Κ. που ανήκει στην κατηγορία Ανοξείδωτες Κατασκευές και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
Μοιράσου το: