ΛΟΝΤΟΣ Α. - ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ Σ. Ο.Ε.
Ειδική Καταχώριση
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - Σ. ΦΙΛΗΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στον τομέα των απολυμάνσεων - απεντομώσεων - μυοκτονιών από το 1992, με έδρα το Αίγιο. Τώρα, με νέα επωνυμία και νέους ανθρώπους στο τιμόνι της, επιχειρεί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές. Η ορθή καταπολέμηση παρασίτων υγειονομικής σημασίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την δημόσια υγεία. Όλες οι εργασίες γίνονται σύμφωνα με τον νέο Υγειονομικό Κώδικα και τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
καταπολέμηση τρωκτικών, κατσαρίδων, κουνουπιών, λοιπών ερπόντων και ιπταμένων εντόμων, εντόμων αποθηκευμένων προϊόντων, ξυλοφάγων εντόμων αλλά και απωθήσεις φιδιών και περιστεριών.Καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης (καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εστιατόρια κ.ά.), (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, συγκροτήματα κατοικιών κ.ά.), βιομηχανιών τροφίμων, λοιπών βιομηχανικών μονάδων, σχολείων, πολυκατοικιών άνθρωποι. Καλέστε μας, και ένας εξειδικευμένος επιστήμονας θα επισκεφθεί το χώρο σας, θα επιθεωρήσει για πιθανή παρουσία παρασίτων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Π ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Σ ΦΙΛΗΣ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και εδρεύει στην περιοχή Αίγιο
 
 
Μοιράσου το: