ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Νηπιαγωγεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Χώρα των Παραμυθιών αγκαλιάζει με τρυφερότητα και υπευθυνότητα τα παιδιά και την οικογένεια από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με γνώμονα τις παιδαγωγικές αξίες, την ευθύνη, την ευαισθησία και την αγάπη. Σκοπός μας, να βοηθήσουμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους και να ανακαλύψουν τον κόσμο. Μέλημα μας να στηρίξουμε τους γονείς στο απαιτητικό έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας και για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει δύο σύγχρονους εκπαιδευτικούς χώρους, για παιδιά από 6 μηνών έως 6 ετών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πλήρης διατροφή, πλούσιο παιδαγωγικό πρόγραμμα, διευρυμένο ωράριο, ασφαλή μεταφορά με σχολικό λεωφορείο, σύγχρονες, μεγάλες, ασφαλείς εγκαταστάσεις, συνεργασία με επαγγελματίες υγείας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ - ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ που ανήκει στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί και εδρεύει στην περιοχή Πόρος Ηρακλείου
 
 
Μοιράσου το: