Περιγραφή Επιχείρησης
Η Norma Telecom A.E., ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1996 από στελέχη της Bosch Telecom A.E.(πρώην Telenorma), με τετρακονταετή και πλέον εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η εμπειρία της αυτή, η μεγάλη εγκατεστημένη βάση των συστημάτων της, καθώς και η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, την έχουν κατατάξει μεταξύ των πρώτων μεγάλων εταιριών στο χώρο αυτό. Οι δραστηριότητες της Norma Telecom A.E εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων tηλεπικοινωνίας (data-voice) και oπτικοακουστικών (audio-visual) προϊόντων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τηλεφωνικά sυστήματα tεχνολογίας ISDN. Εφαρμογές IP, QSIC, VoIP, CTI, CSTI. Λογισμικά και προγράμματα επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως CCTV. Συστήματα κατά της κλοπής και κατά της φωτιάς. Μεγαφωνικά συστήματα ανακοινώσεων και BGM. Συνεδριακά και ασύρματα μεταφραστικά συστήματα. Συστήματα προβολών και παρουσιάσεων. Ασύρματα συστήματα πρόσβασης στο ίντερνετ (Wi-Fi). Συστήματα κλήσης αδελφής(γηροκομεία, νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή NORMA TELECOM ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Τηλεπικοινωνιακό Υλικό και εδρεύει στην περιοχή Κέρκυρα
 
 
Μοιράσου το: