Κατηγορίες
Ενεργειακά Τζάκια
Καθαρισμός Τζακιού - Καμινάδας
Τζάκια Pellet
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το έτος 1970 από τον Γεώργιο Παλαμάρη, και συνεχίζεται από τον γιο του, Βαγγέλη Παλαμάρη. Έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία έπειτα από 40 χρόνια ενασχόλησης πλέον, δεν υπάρχει κάτι γύρω από το τζάκι που δεν γνωρίζουμε. Το όνομά μας έγινε συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα εργασίας, την γνώση, την αισθητική και την αξιοπιστία στο χώρο των τζακιών. Η σωστή εξυπηρέτηση είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας προτιμούν, μας προτείνουν και διατηρούν την συνεργασία μαζί μας. Κάθε τοποθέτηση γίνεται από εμάς, εγγύηση για την σωστή λειτουργία του τζακιού σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε κτιστά προκατασκευασμένα ενεργειακά τζάκια. Καμινάδες, πέτρινες - μαρμάρινες επενδύσεις, καθαρισμοί τζακιών, καμινάδων, καπνοδόχων. Επισκευές διορθώσεις τζακιών, καμινάδων. Τοποθέτηση αντι-ανεμικών καπέλων. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και διακόσμηση των τζακιών με υλικά πάσης φύσεως – πέτρα, μάρμαρα, γρανίτη κτλ. Σε σχέδια και στυλ του δικού σας γούστου. Τοποθετούμε τζάκια με πυρότουβλα, ( με τούβλα Τσεχίας, Α ποιότητας ).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Η ΣΩΣΤΗ ΕΣΤΙΑ (Παλαμάρης Ευάγγελος Γ.) που ανήκει στην κατηγορία Τζάκια και εδρεύει στην περιοχή Παλλήνη
 
 
 
Μοιράσου το: