ΚΟΛΛΙΑΣ Ι. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς στον χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και με πολυετή πείρα στις καλύτερες τιμές. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μετακόμισης - μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης. Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου οποιαδήποτε μετακόμιση - μεταφορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κάνουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές. Αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία μετακόμισης και μεταφοράς των οικοσκευών και ηλεκτρικών συσκευών σας από την Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα. Δεσμευόμαστε για τη δωρεάν σύνδεση, αποσύνδεσή και αμπαλάρισμα των οικοσκευών και ηλεκτρικών συσκευών σας σε καινούριες κούτες, καθώς και την ασφαλή μεταφορά τους. Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:Μετακομίσεις (οικιακές, γραφείων, καταστημάτων, κτηρίων) Λύσιμο - δέσιμο επίπλων Αποσύνδεση - σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών Αμπαλάζ γυαλικών, επίπλων ή άλλου είδους ευαίσθητων αντικειμένων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Θανόπουλος Βασίλειος Χ. που ανήκει στην κατηγορία Μετακομίσεις & Μεταφορές και εδρεύει στην περιοχή Πάτρα
 
 
 
 
Μοιράσου το: