Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
4 αστέρων (4*)
Parking
WiFi
Εστιατόριο
Καθαριστήριο/Πλυντήριο
Πισίνα
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Amalia Delphi βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό σημείο στους πρόποδες του βουνού προσφέροντας συγκλονιστική θέα από την κοιλάδα έως τη θάλασσα και το υπέροχο Γαλαξίδι. Αυτή η θέα θα σας κερδίσει από τη στιγμή που θα μπείτε στο ξενοδοχείο και δεν θα θελήσετε να αφήσετε αυτό το ξενοδοχείο με τους άπλετους χώρους, τα λειτουργικά δωμάτια, το εξαίρετο εστιατόριο με την θέα στην πισίνα και τους κήπους. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να χαλαρώσετε, υπάρχει πάντα και το αίθριο καφέ-μπαρ για να συμπληρώσει την καθηλωτική εμπειρία των διακοπών σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ξενοδοχείο διαθέτει 184 δωμάτια μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής με θέα το βουνό και το λιμάνι της Ιτέας και φυσικά πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ραδιόφωνο, προσωπικά προϊόντα περιποίησης που θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμη πιο ευχάριστη. Το Amalia Delphi προσφέρει συνεδριακό χώρο δυνατότητας 200 ατόμων. Το ξενοδοχείο αποτελεί έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για επαγγελματικές συναντήσεις, μικρά συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό το Amalia Delphi σας εγγυάται την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Άλλα Τηλέφωνα
2106072135 (FAX)
2106072136 (FAX)
2265082103
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή AMALIA HOTEL DELPHI - ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Ξενοδοχεία και εδρεύει στην περιοχή Δελφοί
 
 
Μοιράσου το: