Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Nova
WiFi
Ζωντανή Μουσική
ΟΤΕ TV
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Black Diamond έχει αέρα αμερικάνικου μπαρ και προσφέρεται για άραγμα, για να ακούσεις ποιοτική μουσική, μόνος στο μπαρ ή με την παρέα σου. Η καλή ποιότητα του καφέ και τα καθαρά ποτά, είναι στοίχημα για εμάς. Μεγαλύτερο όμως στοίχημα είναι να έχουμε ένα μαγαζί, όπου ο κάθε ένας θα είναι ο εαυτός του και θα περνάει τέλεια τις ώρες του με την παρέα του. Ακόμα όμως και για τους μοναχικούς, στο Black Diamond Cafe Bar, πάντα θα βρεις κάποιον να μιλήσεις, να παίξεις ένα γύρο στο μπιλιάρδο ή να ακούσεις την μουσική που σου αρέσει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δεν υπάρχει καλύτερο μαγαζί για να παρακολουθήσετε τον αγαπημένο σας αγώνα, σε όλα τα αθλήματα, μαζί με την παρέα σας, από Diamond Cafe Bar! O projector με την οθόνη τεραστίων διαστάσεων αλλά και ο τέλειος ήχος θα σας αποζιμιώσουν για την επιλογή σας!! Όσοι πάλι προτιμούν να παίζουν από το να είναι απλά θεατές, θα ενθουσιαστούν με το τραπέζι μπιλιάρδου, αλλά και με τα βελάκια!

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή BLACK DIAMOND (Παπαδοπούλου Χριστίνα) που ανήκει στην κατηγορία Καφετέριες και εδρεύει στην περιοχή Μαρούσι
 
 
Μοιράσου το: