ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΕΛΛΑ
Ειδική Καταχώριση
Botox
Μεσοθεραπεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η γιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Μπαρμπάνη Χαρά διατηρεί από το Σεπτέμβριο του 2012 το ιδιωτικό της ιατρείο στην Πάτρα στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 91. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών το 1980 και την ίδια χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε το 1986. Το 1987 τοποθετήθηκε για ειδίκευση στην Αναισθησιολογία στο Α΄ Γεν. Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ και το 1993 διορίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σοχού Ν. Θεσσαλονίκης με απόσπαση στο Γ.Ν.Θ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ. Το 1994 τοποθετήθηκε στην Παθολογική Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την έναρξη Ειδικότητας Δερματολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δερματολογία - αφροδισιολογία, αισθητική δερματολογία ( peelings, botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού, δερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία, κτλ ), lasers ( αποτρίχωση - αντιγήρανση ). Πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μπαρμπάνη Ζαχαρούλα - Χαρά Β. που ανήκει στην κατηγορία Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Πάτρα
 
 
 
Μοιράσου το: