ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Παιδοψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ρόλος του Ψυχολόγου δεν είναι να βρίσκει λύση στο κάθε πρόβλημα του ατόμου, αλλα να ενεργοποιήσει και να καθοδηγήσει τον κάθε συμβουλευόμενο να αποφασίσει αυτό που εκείνος θεωρεί κατάλληλο για τον εαυτό του, καθώς να του μάθει τον τρόπο να βρίσκει μόνος του τη λύση. Σαν ψυχολόγος, επιδιώκω την προσωπική επικοινωνία, τον διάλογο και την ψυχική επαφή, στοχεύοντας να βοηθήσω τον θεραπευόμενο, ώστε ο ίδιος να εντοπίσει τι του συμβαίνει, τι του φταίει, ποια είναι τα προβλήματα του, και ο ίδιος να βρει και να αντλήσει τις ψυχικές δυνάμεις που του χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσει στην αυτοβελτίωση και τέλος στην αυτοπραγμάτωσή του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπηρεσίες Ψυχολόγου, Παιδοψυχολόγου, σε ότι αφορά τις ανάγκες του ενήλικα, του παιδιού, του εφήβου, του γονέα, του ζευγαριού με στόχο τόσο την εσωτερική ισορροπία αλλά και την καλύτερη λειτουργία του καθενός και όλων μαζί. Συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία του ενήλικα, του παιδιού, του εφήβου, του γονέα, του ζευγαριού με στόχο την εσωτερική ισορροπία αλλά και την καλύτερη λειτουργία του καθενός χωριστά και όλων μαζί στα πλαίσια της ομάδας και της οικογένειας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Αϊβαζίδου Μαρία Η. που ανήκει στην κατηγορία Ψυχολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Ξάνθη
 
 
Μοιράσου το: